ASSISTENT Manager - ANTWERPEN

38u / Week

UREN

Arbeider

CONTRACT

Antwerpen

VESTIGING

VACATURE

Altijd al willen werken bij een supergaaf foodconcept? Ben je servicegericht en weet je als geen ander hoe het is om een horeca zaak te werken? Tover jij een glimlach op het gezicht van jouw klanten en collega’s? Dan heb jij de juiste ingrediënten voor de functie van Assistant Manager bij Hawaiian Poké Bowl.

Hawaiian Poké Bowl is met zijn uitbreiding en grootse plannen op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Assistant Manager in de regio Antwerpen?

Door onze verdere groei in regio Antwerpen en te verhuis naar de Antwerp Tower zijn we op zoek naar een assistent manager die het niet erg vind om te verplaatsen binnen onze 3 vestigingen in de binnenstad. Jij zal ervoor instaan dat op meerdere plaatsen een top service kan worden voorzien met als hoofdbasis de vestiging op de Meir.

fUNCITE:

vereiste profiel voor deze functie:

Wat kan je van Hawaiian Poké Bowl verwachten?

  • Je werkt voltijds (38u/week) volgens een variabel uurrooster.
  • Wij bieden een toffe werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve bowls leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.
  • We willen iedereen een geweldige Hawaiian Experience geven. Het team dat achter Hawaiian Poké Bowl staat, werkt als een familie.
  • Een stimulerend werkomgeving in een groeiend concept. Heb je goede ideeën voor het menu? Kom bij ons werken en laat je ideeën tot leven komen!
  • Doorgroeimogelijkheden indien je hier hard voor wilt werken en ambities voor hebt

Solliciteer NU..