Arbeider

CONTRACT

Gent

VESTIGING

VACATURE

Hawaiian Poké Bowl Gent zoekt een Assistent Manager

In Gent hebben we twee vestigingen, op de Kalandestraat en in de Vlaanderenstraat. We zijn op zoek naar een assistent manager die beide vestigingen zal ondersteunen. Ondanks de lockdown kan het nog steeds super druk zijn dus we zijn nog op zoek naar de indeale persoon om er mee voor te zorgen dat onze klanten een fantastische ervaring hebben. Zelfs in de lockdown.

Heerlijke Poké Bowls maken zal je hoofdtaak zijn maar je zal ook de leiding nemen wanneer de manager niet aanwezig is.

Enkele specifieke voorbeelden van taken zijn bestellingen plaatsen en controleren, helpen een planning te maken, mee toezien dat de FAVV regels worden gerespecteerd en zo veel meer.
Veel ervaring hebben kan een voordeel zijn maar is zeker geen must, het is eigenlijk de ideale startersjob. We zijn vooral op zoek naar mensen die het niet als zomaar een job zien en echt meeleven in het hechte team, ambitieus zijn, altijd willen bijleren en elke dag met een smile de klanten bedienen.

Echt genieten van een job in de horeca is heel belangrijk, dat voelen de klanten en we willen iedereen een geweldige Hawaiian Experience geven.
Het team dat achter Hawaiian Poké Bowl staat werkt echt als een family dus we zoeken iemand die toekomst ziet in Hawaiian en graag deel wilt uitmaken van het team.

We verwachten veel van ons personeel maar daartegenover staat dat we als werkgever altijd naar je zullen luisteren en samen nieuwe ideeën zal uitwerken. Ondanks dat we een hard groeiende keten zijn vinden we persoonlijk contact en connectie met het team zeer belangrijk.

Je zal de kans krijgen om jezelf te ontplooien, in een tropisch interieur werken en eventueel door te groeien naar een hogere functie in de toekomst als we zien dat dit iets voor jou zou zijn.
Denk jij dat je een geschikte kandidaat zou zijn voor deze job?

Mail dan zeker je cv en motivatiebrief en wie weet nodigen we jou uit om jezelf persoonlijk voor te stellen, tot snel

Solliciteer NU..