ASSISTENT Manager - mechelen

38u / Week

UREN

Arbeider

CONTRACT

Mechelen

VESTIGING

VACATURE

Altijd al willen werken bij een supergaaf foodconcept? Ben je servicegericht en weet je als geen ander hoe het is om een horeca zaak te werken? Tover jij een glimlach op het gezicht van jouw klanten en collega’s? Dan heb jij de juiste ingrediënten voor de functie van Assistant Manager bij Hawaiian Poké Bowl.

Hawaiian Poké Bowl is met zijn uitbreiding en grootse plannen op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Assistant Manager te Mechelen.

In Mechelen kan je de typische Hawaiian sfeer opsnuiven mede dankzij onze goedlachse Latino Jonathan. Hij is als student opgestart en kunnen doorgroeien naar Manager van een top vestiging.

Kom zeker eens een kijkje nemen in Mechelen op de Ijzerenleen 23!

fUNCITE:

vereiste profiel voor deze functie:

Wat kan je van Hawaiian Poké Bowl verwachten?

  • Je werkt voltijds (38u/week) volgens een variabel uurrooster.
  • Wij bieden een toffe werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve bowls leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.
  • We willen iedereen een geweldige Hawaiian Experience geven. Het team dat achter Hawaiian Poké Bowl staat, werkt als een familie.
  • Een stimulerend werkomgeving in een groeiend concept. Heb je goede ideeën voor het menu? Kom bij ons werken en laat je ideeën tot leven komen!
  • Doorgroeimogelijkheden indien je hier hard voor wilt werken en ambities voor hebt

Solliciteer NU..