40u / Week

UREN

Bediende

CONTRACT

Hasselt

VESTIGING

VACATURE

Altijd al willen werken bij een supergaaf foodconcept? Ben je servicegericht en weet je als geen ander hoe het is om een horeca zaak te werken? Tover jij een glimlach op het gezicht van jouw klanten en collega’s? Dan heb jij de juiste ingrediënten voor de functie van Manager bij Hawaiian Poké Bowl.

Hawaiian Poké Bowl is met zijn uitbreiding en grootse plannen op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Manager te Hasselt.

In Hasselt ervaar je het gevoel van vakantie dankzij het mooie terras gelegen aan Quartier Bleu.
De ideale plek om deze zomer hier te vertoeven én te werken. Samen met ons top team in Hasselt kan je mee bijdragen aan het groeiende succes op deze locatie!

Kom zeker eens een kijkje nemen in Hasselt op de Slachthuiskaai 3!

fUNCITE:

vereiste profiel voor deze functie:

Wat kan je van Hawaiian Poké Bowl verwachten?

  • Je werkt voltijds (40u/week) volgens een variabel uurrooster.
  • Wij bieden een toffe werksfeer binnen een jong en hecht team. Waarbij het belangrijk is dat wij samen mooie en kwalitatieve bowls leveren. Een uitdagende functie, waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn.
  • We willen iedereen een geweldige Hawaiian Experience geven. Het team dat achter Hawaiian Poké Bowl staat, werkt als een familie.
  • Een stimulerend werkomgeving in een groeiend concept. Heb je goede ideeën voor het menu? Kom bij ons werken en laat je ideeën tot leven komen!

Solliciteer NU..