Bediende

CONTRACT

Leuven

VESTIGING

VACATURE

Hawaiian Poké Bowl Leuven zoekt een Manager

Ben jij een geboren teamleader met een passie voor horeca die graag een restaurant wilt leiden, een eigen team wilt samenstellen en klanten een geweldige vakantie-ervaring wilt bezorgen?

Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Momenteel is onze vestiging van Leuven een van onze drukste restaurants, ook in lockdown. Dus om dit restaurant goed te leiden zijn we op zoek naar een enthousiaste manager die het aankan om de werking van een druk restaurant nog steeds op top niveau kan laten verlopen.

De positie van Manager in Leuven is dus niet voor kandidaten die zomaar een job en een inkomen willen. We willen hiermee echt de mensen aanspreken die uitzonderlijk gedreven en vol passie in de zaak staan.

Wat houdt de job in?  
Als restaurantmanager zal je een uitgebreid takenpakket hebben, hiervoor is het belangrijk dat je ook niet bang bent om de handen zelf uit de mouwen te steken. Je zal een team leiden maar ook zelf meewerken in het restaurant. Bij Hawaiian Poké Bowl zorgt de manager ervoor dat het hele restaurant elke dag klaar is om de klanten een geweldige maaltijd en vakantie-ervaring te bezorgen. Enkele specifieke taken zijn:

De werking binnen het restaurant in goede banen leiden
-Nieuw pesoneel aanwerven/selecteren en opleiden
-Bestellingen plaatsen bij onze centrale keuken en drankenleverancier
-Personeelsplanningen maken
-Financiële documenten aanvullen
-Bediening van klanten
-Stock in het restaurant bijhouden

-…
Opleidingen voor deze onderdelen worden steeds intern voorzien waar nodig.

Wat voor persoonlijkheid zoeken wij?
Enthousiast
-Leergierig
-Harde werker
-Extreem klantvriendelijk
-Dedicated

Wat bieden wij aan?
Een goed betaalde job in een fijn bedrijf waar er een (h)echte familiesfeer hangt. Wij verwachten veel van ons personeel maar hiertegenover staat ook dat wij naar jou persoonlijk zullen luisteren en samen naar je doel zullen werken. Open communicatie is heel belangrijk voor ons.
Je zal ook de kans krijgen om persoonlijke ideeën te delen en te groeien in je job.

Daarnaast hoort bij verantwoordelijkheid ook vrijheid die samenhangt met een wederzijdse vertrouwensband. Omdat je zelf de planning maakt zal je ook kunnen kiezen wanneer je werkt en welke uren.

Solliciteer NU..