Restaurant Manager - KORTRIJK

BRUTO*

€3100 / m

VOLTIJDS CONTRACT

BEDIENDE

CONTRACT

NEDERLANDS

VEREISTE TAAL

BRUTO*

VACATURE

Ben jij een geboren teamleader met een passie voor horeca die graag een restaurant wilt leiden, een eigen team wilt samenstellen en klanten een geweldige vakantie-ervaring wilt bezorgen?

Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Hawaiian Poké Bowl opent voor het eerst een vestiging in Kortrijk! Als jong, dynamisch en snelgroeiende voedselketen zijn we op zoek naar de ideale restaurantmanager. Deze Positie is dus niet voor kandidaten die zomaar een job en een inkomen willen. We willen hiermee echt de mensen aanspreken die uitzonderlijk gedreven en vol passie in de zaak staan om onze vakantiesfeer verder in Kortrijk te verspreiden.

Je hebt waarschijnlijk al van Hawaiian Poké Bowl gehoord, maar we zullen ons toch nog even voorstellen:

Wij zijn een jong ambitieus bedrijf in de healthy food sector. In 2018 openden we onze eerste locatie in Antwerpen en ondertussen zijn we gegroeid naar 10 locaties in heel België.

Er volgen er op korte termijn nog heel wat, zowel in België als in het buitenland. Het unieke aan Hawaiian Poké Bowl tegenover andere restaurants is dat we naast super lekkere poké bowls ook een kleine vakantie-ervaring aanbieden. Het tropische interieur, de Latino muziek, het lekkere eten en geweldige service zijn elementen waar wij bekend voor staan.

Wat houdt de job in?

Als restaurantmanager zal je een uitgebreid takenpakket hebben. Hiervoor is het belangrijk dat je ook niet bang bent om de handen zelf uit de mouwen te steken. Je zal een team leiden maar ook zelf meewerken in het restaurant. Bij Hawaiian Poké Bowl zorgt de manager ervoor dat het hele restaurant elke dag klaar is om de klanten een geweldige maaltijd en vakantie-ervaring te bezorgen. Enkele specifieke taken zijn:

  • De werking binnen het restaurant in goede banen leiden
  • Nieuw pesoneel aanwerven/selecteren en opleiden
  • Bestellingen plaatsen bij onze centrale keuken en drankenleverancier
  • Personeelsplanningen maken
  • Financiële documenten aanvullen
  • Bediening van klanten
  • Stock in het restaurant bijhouden

vereiste profiel voor deze functie: