Bediende

CONTRACT

Centrale Keuken (Hoboken)

VESTIGING

VACATURE

Hawaiian Poké Bowl (Centrale Keuken) zoekt een Shift Verantwoordelijke

Voor Hawaiian Poké Bowl is kwaliteit van de producten enorm belangrijk.
Wat veel mensen niet weten is dat we om volledige controle hierover te hebben hebben besloten om een centrale keuken te openen.

Vanuit hier worden alle restaurants elke dag van verse producten voorzien.
We zijn momenteel op zoek naar een productiemedewerker in de grootkeuken die ook de verantwoordelijkheid heeft over de andere medewerkers zodat iemand erop kan toezien dat bijvoorbeeld de FAVV-normen op elk moment worden nageleefd.

Je zal de schakel zijn tussen de manager van de centrale keuken en het personeel in de keuken terwijl je met hen samenwerkt.
Enkele specifieke taken zullen zijn groenten en fruit snijden, kip in ovens voorbereiden, bestellingen klaarzetten voor de chauffeur, bestellingen controleren, nieuwe producten introduceren aan het personeel, de keuken mee op orde houden, …

Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die enorm gedreven is, afspraken nakomt en hard wilt werken.

De manager van de Centrale Keuken is zeer veeleisend, we verwachten dus veel van jou maar hiertegenover staat dat je een team kan leiden waar je hecht mee samenwerkt en je takenpakket en functie kunnen later altijd uitbreiden omdat we als bedrijf ook blijven groeien.

Momenteel zijn we ook bezig met de Centrale keuken uit te breiden dus er zijn altijd mogelijkheden voor mensen die zich echt willen bewijzen en het niet erg vinden om hun handen vuil te maken.

Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent om aan onze eisen te voldoen en in de Centrale keuken de productie mee in goede banen te laten verlopen?

Stuur dan zeker je cv en motivatiebrief door.

(Onze Centrale keuken is gevestigd in het industriegebied van Kielsbroek in Hoboken.)

vereiste profiel voor deze functie:

Solliciteer NU..